Steven Curtis Chapman

2. června 2011 v 20:00 | Labradorka |  ZPV - Ostatné



Steven Curtis Chapman to play Busch Gardens Tampa Bay
Steven Curtis Chapman


Steven Curtis Chapman (narodený 21. novembra 1962 v Paducah, Kentucky) je súčasný kresťansky hudobník.

Biografia

Steven Curtis Chapman je jeden z najväčších legiend v súčasnej kresťanskej hudbe. On sa najprv zapísal k dohode songwriting v skorých osemdesiatych rokoch, založenej na jeho sile piesni "postavený trvať" ktora bola zaznamenana populárnym evanjeliom zoskupiť Imperials. Čoskoro podpísal rekordný obchod so záznamami Sparrowa, kde sa jeho kariera pozdvihla k vynikajúcim.

Steven a jeho Márie manželky Beth žije v Nashville, Tennessee a majú tri biologické deti, (Emily Elizabeth, Caleb Stevenson, Will Franklin) a oni prijali tri čínske dievčatá (Shaohannah Hope Yanov, Stevea radosť Ru, Maria Sue Chapmanovej).

Sú obhájcovia toho že je velmi prospešné adoptovať si dieťa. Spolu, založili Shaohannah , charitatívne organizácia, ktorá ponúka granty kvalifikačnom rodinám pomôcť uhradiť cenu adoptovania, doma a do zahraničia. Obaja získali Angels ceny kongresovým výborom pre prijatie vo Washingtone, DC

Chapman a jeho synovia zaznamenanávaju pod menom "Stevensona" pre 2003 Vegetariánske skaly CD. (Pieseň: "ja milujem moje pery," VeggieTales). Chapman hral v 2003 filmovom vianočným dieťaťu.



Diskografia

Konverzácia pravého života (1987)
Prvá ruka (1988)
Viac k pozemskému životu (1989) - RIAA overil Golda
Pre príčinu hovoru (1990) - RIAA overil Golda
Veľké dobrodružstvo (1992) - RIAA overil Golda
Živé dobrodružstvo (1993)
Nebo v reálnom svete (1994) - RIAA overil Platinum
Hudba Vianoc (1995) - RIAA overil Golda
Známky života (1996) - RIAA overil Golda
Najväčšie hity (1997) - RIAA overil Golda
Nemý (1999) - RIAA overil Platinum
Deklarácie (2001) - RIAA overil Golda
Všetci o láske (2003)
Vianoce sú všetky v srdci (2003)
Všetky veci nový (2004)
Abbey cesty Sessions (2005)
Všetci ja naozaj potrebujem Christmas (2005)



GMA hudobné ceny vyhrá

Chapman je trvalý víťaz v GMA hudobných cenách, s 50 oceneniami v jeho kariére.

On a James Blackwood sú zviazaní so siedmimi Male zpeváckýmaititulmi.

Keď Chapman vyhral cenu za inšpirujúcu pieseň roka v roku 2005, rozbíjajúcich sa trojročné sucho u GMA hudby udelí, on sa zlomil 10-viazanka cesty s jeho treťou cenou v kategórii - dva umelci (mäsitá placky Sandi a angličtina Michaela) získali ocenenie dvakrát, ale žiadny bol skladateľ, jeden spisovateľ (Don Koch) získal ocenenie dvakrát s piesňami zaznamenanými ostatnými umelcami, zatiaľ čo Chapman a šesť ostatných umelcov (Bruce Carroll, Ray Boltz, Bob Carlisle, Kathy Troccoli, Clay Crosse, Tim Hughes) vyhlásil dve ceny ako oni písali a nahrávali ich piesne keď oni vyhrali.

Chapmanovej zručnosť v GMA hudobných cenách viedla k jednému z najslávnejších liniek v GMAMA, u 1999 GMAMA piesne prezentácie roka sa presenters Kathy Troccoli a Darrell Waltrip. Trojnásobný NASCAR Nextel pohár víťaz série žiadal víťaza od troch GMA hudobných cien ak ona mohla vzťahovať sa k účinku vodiča, ktorý naladil jeho auto na dokonalosť, hnacie dobre, a len aby bol odfúknutí ďalším vodičom kto opustí každého v prachu kradnúť vyhrať. Speváčka povedala budúcnosti International Motorsports sieň slávy inductee, "my poznáme pocit, Darrell. To prihodí sa nám zakaždým Steven Curtis Chapman vydá nový album! "

V roku 2006, Chapman vyhral pre špeciálny album co sa nedaloo za 50 rokov ziskat.



1989

Skladateľ roka
Pop / súčasník zaznamenali pieseň roka, "jeho oči." (Chapman zaznamenal pieseň, počty ako dve ceny.)



1990

Skladateľ roka
Južná evanjelium zaznamenalo pieseň roka, "ja môžem vidieť Hand." (Písaný s Jimom Chapmanom III. Pieseň bola zaznamenaná katedrálami.)
Mužský spevák roka
Umelec roka
Inšpirujúca zaznamenaná pieseň roka, "jeho sila je dokonalá." (Písaný s Jerrym Salleyem. Chapman zaznamenal pieseň, počty ako dve ceny.)



1991

Skladateľ roka
Mužský spevák roka
Umelec roka

[Upraviť preklad]

1992

Skladateľ roka
Pop / súčasnej album roka, Pre príčinu hovoru

[Upraviť preklad]

1993

Pieseň roka, "veľké dobrodružstvo" (s Geoffom Moorea.)
Skladateľ roka
Umelec roka
Pop / súčasnej album roka, Veľké dobrodružstvo
Pop / súčasník zaznamenali pieseň roka, "veľké dobrodružstvo." (Písaný s Geoffom Moorea. Chapman zaznamenal pieseň, počty ako dve ceny.)
Short tvoria hudobné video roka, "veľké dobrodružstvo"

[Upraviť preklad]

1994

Skladateľ roka
Pop / súčasník zaznamenali pieseň roka, "ísť tam s vami." (Chapman zaznamenal pieseň, počty ako dve ceny.)
Dlho tvoriť hudobné video roka, Živé dobrodružstvo

[Upraviť preklad]

1995

Skladateľ roka
Mužský spevák roka
Umelec roka
Pop / súčasnej album roka, Nebo v reálnom svete.
Pop / súčasník zaznamenali pieseň roka, "neba v reálnom svete". (Chapman zaznamenal pieseň, počty ako dve ceny.)
Chváliť a zbožňovať album roka, Core Deo II. (Zbierka, zdieľaný.)

[Upraviť preklad]

1996

Album špeciálne udalosti roka, Moje Utmost pre jeho najvyššiu (Kompilácia, vyhral s rôznymi umelcami.)

[Upraviť preklad]

1997

Skladateľ roka
Mužský spevák roka
Umelec roka
Pop / súčasnej album roka, Známky života.

[Upraviť preklad]

1998

Skladateľ roka
Mužský spevák roka
Pop / súčasník zaznamenali pieseň roka, "nechal nás modliť sa." (Chapman zaznamenal pieseň, počty ako dve ceny.)
Album špeciálne udalosti roka, Boh s nami - Oslava kolied a Classica. (Kompilácia, vyhral s rôznymi umelcami.)

[Upraviť preklad]

1999

Dlho tvoriť hudobné video roka, Moje Utmost pre jeho najvyššiu - Koncert. (Kompilácia, vyhral s rôznymi umelcami.)

[Upraviť preklad]

2000

Umelec roka
Mužský spevák roka
Pop / súčasnej album roka, Nemý.
Pop / súčasník zaznamenali pieseň roka, "skok." (Chapman zaznamenal pieseň, počty ako dve ceny.)

[Upraviť preklad]

2001

Mužský spevák roka (rekordný tying seventh, remizoval s Jamesom Blackwood)

[Upraviť preklad]

2002

Pop / súčasnej album roka, Deklarácia

[Upraviť preklad]

2005

Inšpirujúca zaznamenaná pieseň roka, "hlas pravdy". (Písaný s Markom Halle, zaznamenaný Casting korunami.)
Album špeciálne udalosti roka, Vášeň Christ: Piesne (Kompilácia, vyhral s rôznymi umelcami.)

[Upraviť preklad]

2006

Album špeciálne udalosti roka, 'Hudba inšpirovaná kronika Narnia: Lev, čarodejnica a skriňa (Kompilácia, vyhral s rôznymi umelcami, najviac sa stotožnil s EMI skupinou.)

[Upraviť preklad]

Iné ceny a vymenovanie

1992 Grammy cenového víťaza: najlepšie vyňať album evanjelia (Pre príčinu hovoru)
1993 Grammy cenového víťaza: najlepšie vyňať album evanjelia (Veliké dobrodružstvo)
1994 Grammy cenového víťaza: najlepšie vyňať album evanjelia (Živé dobrodružstvo)
1995 Grammy cenového menovania: najlepší pop / súčasnej evanjeliové album (Nebe v reálnom svete)
1996 Grammy cenového menovania: najlepší pop / súčasnej evanjeliové album (Hudba Vianoc)
1997 Grammy cenového menovania: najlepší pop / súčasnej evanjeliové album (Známky života)
2000 Grammy cenového víťaza: najlepší pop / súčasnej evanjeliové album (Nemý)
2001 americkej hudby udelí menovania: obľúbený inšpirujúca umelec
2002 Gibson gitary udelia menovania: najlepší akustický gitarista
2003 amerických hudobných cien: obľúbený inšpirujúca umelec
2005 Grammy cenového víťaza: najlepší pop / súčasnej evanjeliové album (Všetky veci nové)





Zomrela 5-ročná dcéra hudobníka Chapmana
Päťročná dcéra kresťanského hudobníka Stevena Curtisa Chapmana zomrela po tom, čo ju zachytilo auto, ktoré šoféroval jej brat. Dievčatko Maria Sue bolo v stredu popoludní na príjazdovej ceste k rodinnému domu, keď do neho narazilo športové vozidlo, uviedla Laura McPherson, hovorkyňa dopravnej spoločnosti Tennessee Highway Patrol. Mladý muž, ktorého meno ani vek nie sú známe, sestru zrejme nevidel, povedala McPherson. Podľa jej slov "to vyzerá na tragickú nehodu" a proti vodičovi nevznesú žiadne obvinenia. Nehodu vo Williamson County v Nashville videlo niekoľko členov rodiny. Dievča zomrelo v University Medical Center, potvrdila hovorkyňa nemocnice Laurie Holloway.


Maria bola najmladšou Chapmanovou dcérou. Hudobník s manželkou podporovali medzinárodné adopcie a z Číny pochádzajú ich tri dcéry, vrátane Marie. Manželská dvojica má aj tri biologické deti.
Zdroj:http://www.supermusic.sk/sprava.php?idspravy=144864
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 cervena-jahudka cervena-jahudka | 5. června 2011 v 12:11 | Reagovat

Ahoj právě nabírám nové affs tak jsem se chtela zeptat jestli i ty nechces byt moje affs :) jestli ano ta se zapis : http://cervena-jahudka.blog.cz/1106/chces-byt-aff-s#komentare Dekuju  mej se hezky..jahudka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.